Hero Image
Hoe werkt het?
Heading
Hoe het werkt
Subheading
Gemakkelijk en vrijblijvend voor Legal Professionals en Opdrachtgevers

Stap 1 - Schrijf je in

Maak volledig vrijblijvend een profiel aan op onze website of neem telefonisch contact met ons op (06-15181991) om je in te schrijven bij The Legal Bench. Indien gewenst helpen wij jou bij het organiseren van je administratie en het voldoen aan je verplichtingen als ZZP'er en/of advocaat.

Stap 2 - Kies het werk dat bij jou past

Wij stellen interessante projecten en/of vacatures aan jou voor op basis van jouw ervaring en persoonlijke voorkeuren. Jij kiest wat bij jou past en vervolgens leggen wij in samenspraak met jou een voorstel voor aan de klant voor de uitvoering van de werkzaamheden. 

Stap 3 - Teken het contract

Het sluiten van een overeenkomst (van opdracht) met The Legal Bench is heel eenvoudig. Op basis van de overeengekomen voorwaarden verzorgt The Legal Bench alle vereiste documentatie.   

Stap 4 - Aan de slag

Jij werkt direct samen met de Opdrachtgever. The Legal Bench is altijd beschikbaar voor (inhoudelijke) vragen zodat jij je werkzaamheden zo goed mogelijk kunt uitvoeren. Je kunt gebruik maken van de tools en de kennis en ervaring van (het netwerk van) The Legal Bench. Tijdens een project is de administratie beperkt tot het geven van tussentijdse feedback en het doorgeven van de door jou gewerkte uren.

Stap 5 - Evalueer

Na afronding van de werkzaamheden ontvangen we graag jouw feedback over het project en onze dienstverlening. Dit helpt ons om de dienstverlening aan onze Opdrachtgevers en Legal Professionals verder te optimaliseren.

Enthousiast geworden?
Wil jij je aanmelden?