Hero Image
Hoe het werkt
Heading
Hoe het werkt
Subheading
Gemakkelijk en vrijblijvend voor Legal Professionals en Opdrachtgevers

Stap 1 - Plaats een project of vacature 

Plaats je project of vacature eenvoudig online of neem telefonisch contact met ons op (06-40187391) om de werkzaamheden en de vereiste (juridische) ervaring aan ons door te geven. 

Stap 2 - Maak kennis met Legal Professionals

Op basis van de vereiste (juridische) ervaring stellen wij één of meerdere kandidaten voor. Jij selecteert de meest geschikte kandidaat op basis van de door jou gekozen selectie methode (CV en/of interview).  

Stap 3 - Teken het contract

Het sluiten van een overeenkomst (van opdracht) met The Legal Bench is heel eenvoudig. Op basis van de overeengekomen voorwaarden verzorgt The Legal Bench alle vereiste documentatie.   

Stap 4 Profiteer van onze dienstverlening

De Legal Professional werkt direct samen met de Opdrachtgever. The Legal Bench is daarnaast te allen tijde beschikbaar voor inhoudelijke en/of projectmatige ondersteuning voor een optimale uitvoering van de werkzaamheden. Tijdens een project is de administratie beperkt tot het geven van tussentijdse feedback en het goedkeuren van de gewerkte uren.

Stap 5 - Evalueer

Na afronding van de werkzaamheden ontvangen we graag jouw feedback over het project en onze dienstverlening. Dit helpt ons om de dienstverlening aan onze Opdrachtgevers en Legal Professionals verder te optimaliseren.

Enthousiast geworden?
Plaats een project of vacature